-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marton2008
csendes tag
Én úgy vettem észre, hogy a "GP37" (igazából G36) nem kúszik fel annyira, mint az F2000, ez utóbbi viszont erősebb kicsit, főleg, ha fejre nézzük. Az 1lövés-fejesekre pedig ott van a sniper (én az SVDm-et szeretem), mivel általában olyankor kényelmes fejre célozni pontosan, amikor az ellenfél nem lát minket, ehhez pedig távolság kell, ezért kell a sniper.
-
marton2008
csendes tag
-
marton2008
csendes tag
Én már a játéknak viszonylag az elején, Zatonban rendeltem egy egyedi snipert, Pripyatig azt használtam TRs-sel majd G36-tal, onnantól meg SVDM-2-t F2000-el, mindig a pontosságra mentem, távolról is legfeljebb 4-5 találat fejes a G36-tal és az F2000-el, bár nekem ez előbbi jobban bejött, az F2000 közelről szörnyen kezelhetetlen, pillanatok alatt felkúszik eléggé.
-
marton2008
csendes tag
Na, már tárgytalan, kb. 8-adszorra sikerült. Tipp, akiknek nem megy: a "négyszemközti beszélgetés" után ne rögtön beszéljenek Kovalszkival a zsoldosokról, hanem menjenek le előbb pl. orvosi cuccokért és lőszerért, utána menni fog. Nekem úgy ment, hogy nem háttal állt az asztalnak, hanem oldalt.
Ja és ebből a lendületből gyorsan be is fejeztem a játékot, nagyszerű a végeKardán és Nitró kocsin dolgozik? Hmm, várom már a következő részt
Kicsit off: Nem tudom, miért kellett a Strelokot Lövésznek fordítani, csak az orosz párbeszédből jöttem rá, hogy ő Strelok.
-
marton2008
csendes tag
Hali mindenkinek!
Sokat olvasgattam a fórumot, mivel én is most a CoP-ot nyüstölöm, hátha lelek értékes infókat (olvastam is sok hasznosat).
Viszont most a játékban Pripyatban tartok, most jöttem ki az X8-as laborból, és Kovalszki szólt, hogy meg akar beszélni velem valamit. Oda is megyek, bejön a videó, aztán utána még odamegyek hozzá és beszélek vele a zsoldosokról. Megbeszéljük, hogy akkor kilövöm a 2 vezetőjüket, és aztán elvileg jönnie kéne a küldinek, de semmi nem történik, egy helyben állok, nem tudok se mozogni, se kilépni a főmenübe, semmit se tudok csinálni, de maga a játék nem fagyott le, tovább megy, Kovalszki feje néha mozog. Utánaolvastam, és több embernek is volt ilyen (http://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_1288-1288.html), sőt, haveromnak is, aki már 2-szer kijátszotta, de ő azt mondta, neki második próbálkozásra már elindult a küldi. Én vagy 5ször próbáltam, és mindig ugyanaz. Azt is olvastam, hogy töltsem vissza az autosave-től, megtettem 2-szer is, semmi változás.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest