-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sunny84
senior tag
na kijátszottam
... Mutánsvadász , tehetős ügyfél , úttörő , nyomozó .. jelzőket kaptam
végén csináltam másolatot a mentésemről mi van ha lelépek a helcsikkel.. vagy maradok és tovább bóklászok a zónában.. mind kettő jó..
rengeteg mellék küldit megcsináltam.. tetszik a game nagyon.. sok komám és nagy elismerésem lettüdv
-
sunny84
senior tag
én annyira élvezem ezt a gamet hogy ,, minden fele elcsatangolok... és minden végére járok
..
minden zeg zugba belemászok belenézzek..
kb 3 hónapja fent van de nem vittem végig még... szeretem a a jó gamet kiélvezni.. nem úgy mint a hardcore játékosok hogy pár óra alatt kipörgetik ( hol ott a játékélmény )
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest