Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyxystyx
tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nekem ezt linkelték, itt szépen le van írva a használata.
A progi kezelése amúgy tényleg egyszerű (de nagyszerű).
Ha felrakod meglátod, hogy adja magát, és magyarul is tud. -
pyxystyx
tag
Kipróbáltam az általatok javasolt CPU Control progit, sokat javított a játékélményen.
2 magra engedélyeztem az xrEngine.exe- t, és van ahol a 2 magot is 75% felett használja. (3 maggal sem volt jobb eredmény, ezért maradt 2- n.)
Sokkal simábban fut a játék, már csak néha- néha röccen meg, ha nagyobb szabad tereken mondjuk futva haladok keresztül. Viszont ekkor általában a merevlemezről tölt is be valamit, lehet az okozza a kis megtorpanástMég egyszer köszi mindenkinek a segítséget.
. -
pyxystyx
tag
válasz
Aarpok
üzenetére
Meg legalább nem jár folyamatosan csutkán a GPU.
Igaz, hogy csak 1680X1050 -en játszom, gondolom ezért sok helyen 90- 100 képkockám volt. Ott most szépen beállt 60- ra. (Minden kimaxolva, de csak az alap játék, grafikai modokat még nem raktam fel hozzá, egyelőre így is nagyon tetszik.)
Viszont létezik, hogy a játék csak 1 procimagot használ? Pont tegnap nézem, csak 52 képkocka van, a GPU malmozik, erre a feladatkezelőben 1 mag 100%- on, a többi szinte 0. Erre nincs valami okosság? -
pyxystyx
tag
válasz
Aarpok
üzenetére
Dobozos, és az nvidia vezérlőpultban amit mutattál azt már beállítottam, mégsem működik.
1.6.02 verziójú játék, és csak a magyarítás van felrakva hozzá, semmi más mod nincs egyelőre. (Arra is gondoltam, nem e a magyarítás kavar be valamit.)
Nem értem, mert a driverből kényszerített vsync eddig még minden más esetben működött, legfeljebb lagolt a játék miatta, de ez totál figyelmen kívül hagyja.Viszont épp most ugrott be, hogy jelenleg a 320.14 béta driver van fent, megpróbálok majd egy régebbit visszatenni, mert több helyen olvastam, hogy ezek az újabb driverek már nem tökéletesek GTX580- hoz.
-
pyxystyx
tag
Sziasztok!
Be lehet a játékban kapcsolni a vsync- et valahogy?
Már nvidia vezérlőpulton próbáltam, nvidia inspectorban is, de semmi hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.
shield