Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
sejtettem, hogy tőled ilyet várhatok el. hiszen már az első hozzászólásodból is érezhető volt a kis mértékű bunkóság.
és a válaszok:
- van olyan, ráadásul több is, különben nem tartanék pl a játékban most itt
- igen, ott, ahol normálisan válaszolnak. viszont amint láthatod, az előtted válaszolók válaszát sem köszöntem meg, pedig elégedett voltam a válasszal. ez lehet bunkóság. másik oldalról nem szeretem a fórumokat teleszemetelni egy "köszönöm" hozzászólással.ezek szerint választ is csak akkor várhatok, ha megköszönöm előre? gondolom, a játékosok többsége már végigvitte a játékot, akár többször is, hiszen már rég megjelent. ezt mutatja a topic aktivitása is. én meg itt egyedüli kérdezőként vagyok, és ilyen választ kapok egy kérdésre. ha ezt a kérdést a csúcsidőszakban tettem voltan fel, akkor tuti normális választ is kaptam volna rá.
az ok, amiért meg kérdezek, a következő: amikor leülök játszani kb egy-másfél órára, nem azért ülök le, hogy másfél óra után felkeljek, és nyugtázzam, hogy nem jutottam előre semmit, mert egy hülye ereklyét kellett keresnem, amit nem találtam sehol. így másfél óra ment el fölöslegesen. a kérdésre kapott válaszokkal célirányosan lehet játszani. és itt az ok is: én célirányosan szeretek játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Projektor topic
- EAFC 26
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield