Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Én pont egy küldi közepén voltam, mikor megjelentek. Amikor szakáll stalkereit kellene megölni a hajón. Épp kezdődne a támadás, és mindkét csapat elkezdi aprítani az alphákat
Kiszaladtak a hajóból, legyakták az alphákat vállvetve, aztán mikor meghalt az utolsó is, elkezdték egymást aprítani. Volt mit felszedni a földről
csak azt sajnálom, az alphás vezető exoját nem adta ki a gép, biztos jó ruci lehet. -
dodopek
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
És náluk volt már valami normális fegyó? Komolyan kezdem azt hinni, hogy azért nincs náluk űbermordály, mert "nincsenek bekapcsolva"...
Amúgy én is úgy értettem, hogy vállalom...

Egyébként ha érdekel, elárulhatom( privátban, hogy hol szoktak felbukkanni.90% pontossággal.Amikor meg nem, akkor is onnan indultak, csak elkolbászoltak...
Azért pü, mert nem akarom elrontani a többiek örömét...

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kiszaladtak a hajóból, legyakták az alphákat vállvetve, aztán mikor meghalt az utolsó is, elkezdték egymást aprítani. Volt mit felszedni a földről

shield