- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Hum ez jó, viszont 3 tonna fegyvert halmoztam már fel ládákban elszorva a pályán azokat cipelem vissza mindig, hátha egyszer el tudom adni, mert így nincs pénzem jobb cuccokat fejlesztgetni
De akkor ez zsákutca. El kell jutni zatonba és csak azután tudom eladni ez pehh.Ja igen lehet hogy kibaszott drága, csak így irreális mert farolhatsz napestig kilóghat a nyelved, ha nem tudod eladni senkinek sem a puskákat b@szhatod.
A mostani pénzforrásod meg a löszerek eladása ami amúgy is kell kinyírni egy táborban 20+ zsoldost... Egyetlen jó a dologban hogy rengeteg gránátot dobálnak az ellenfelek, amivel hamar ki tudsz irtani egy egész tábortCsak nekem tűnik sokkal erősebbnek a gránát mint a sima COP-ban vagy tényleg sokkal sokkal erőseb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest