Hirdetés
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rétisün
üzenetére
Persze, azt irsz at amit akarsz.
Keresd meg annak a kereskedonek a filejat a gamedata/configs/misc/tade mappaban, nyisd meg f4-el es a fegyvereknel levo ertekeket ird at ugy, hogy a masodik ertek tobbszore legyen az elsonek. Persze elotte mentsd le az eredeti filet.Nalam igy nez ki most a szakall fegyvereinek listaja, a tobbit nem bantottam:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy nem tudom miert, de ez a lista 2-szer is bent van a fileban, az elsonel kell atirni oket. De ha csak olcson akarsz vasarolni, akkor az elsot ird at minel kisebbre.
Mint irtam is a vintart 15k-ert adja es 70-ert veszi, de a tobbi is brutalis. Csinaltam gyorsan 3 millio rubelt, majd bevasaroltam, igy is maradt 2.5 milla, talan eleg lesz a kesobbiekre is.

Ha esetleg nincs ilyen fileod, akkor a stalker_soc_and_cs_unpacker.zip nevu cuccal kicsomagolod a fileokat es bemasolod a gamedata mappaba, onnantol fogva azt irsz at amit akarsz. En is atirtam emellett a sulyhatart 500 kilora a vintar tarjat meg 200-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Keresd meg annak a kereskedonek a filejat a gamedata/configs/misc/tade mappaban, nyisd meg f4-el es a fegyvereknel levo ertekeket ird at ugy, hogy a masodik ertek tobbszore legyen az elsonek. Persze elotte mentsd le az eredeti filet.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

shield