- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
' Tzs , #33144 üzenetére
Hát, ha nincs jelentkező, de valaki segít abban, hogy hogy kezdjek neki, akkor megpróbálkozom vele. Az mondjuk okozhat egy kis gondot, hogy nem tudok angolul, de az egyszerűbb részeket egy szótár segítségével talán le tudom fordítani, a bonyolultabbakhoz meg besegíthetne egy angolos.
Viszont még nem csináltam ilyet, azt sem tudom, hol kell keresni a fordítandó szövegeket, illetve a Wind of Time esetében kicsomagolt - teljes - gamedata sincs (Shieldé szerintem csak egy részét tartalmazza).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest