Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Hát, ha nincs jelentkező, de valaki segít abban, hogy hogy kezdjek neki, akkor megpróbálkozom vele. Az mondjuk okozhat egy kis gondot, hogy nem tudok angolul, de az egyszerűbb részeket egy szótár segítségével talán le tudom fordítani, a bonyolultabbakhoz meg besegíthetne egy angolos.
Viszont még nem csináltam ilyet, azt sem tudom, hol kell keresni a fordítandó szövegeket, illetve a Wind of Time esetében kicsomagolt - teljes - gamedata sincs (Shieldé szerintem csak egy részét tartalmazza).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield