Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin
üzenetére
Otthon a gepemen fent van Las Vegas, kb 85%-nal jarok vele.A 4-est meg nem lattam, csak YT-os videon.
Sensut
Igazad van, de epp az tetszik nekem a F3-ban, hogy mindenhova el tudsz menni, mindenhol tudsz guberalni, van 200 helyszin, a Stalkerben meg ennek a toredeke, es be sem tudsz menni mindenhova.
Lehet hogy mindig ugyanazokat a cuccokat talalod szinte mindenhol, de ez a Stalkerben sincs maskepp, aztan aki meg szeret minden szart osszeguberalni (pl en) annak mennyorszag
Meg lehet egyedik fegyvereket is kesziteni, csak ossze kell szedni a hozzavalokat.A masik dolog, hogy kulonfele modon tudod beallitani a karaktered, kozelharci bunyos, mesterlovesz, csatar, okostoni stb (UI : az utobbi en vagyok
)
Aztan szabadon mehetsz mindenfele, es azok az osszedolt betonhidak, hazak stb stb nekem jobban tetszenek - jobb a posztapokaliptikus hatas.Aztan lehetnek tarsaid, akiknek ilyen olyan cuccokat adhatsz, stb, aki szereti az ilyen mikromenedzsment bisz-baszolast mint en, annak tokeletes ez a jatek.Ne ertsd felre, nem a Falloutot vedem, de ennek is van erenye, es a Stalkernek is, gyakorlatilag mind2 vilagnak a rajongoja vagyok.M@trixfan talan azert mert csak a 3-assal foglalkoztal ? Kezdd a F1 es F2-vel, nekem a kettes a kedvencem, a 3ik az csak at van ultetve 3d-be, es sok dolgot hozzaadtak, hogy shooter legyen belole.
shield erre en is kivancsi vagyok, az elejen kinyirtam a zsoldosokat, de aztan amikor videot neztem, ott lattam hogy beszelgetni is lehet veluk, igy visszatoltottem az allast (kesobb ok is adnak kuldiket), amikor kinyirtam oket, nezegettem en is az uzenetet, de nem jottem ra hogy hova kell menjek, te ha Sensut utmutatasa alapjan odajutottal, mit talaltal ott ?
Riot Gin feltetted a Satan modjat ?
milyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mozilla Firefox
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
milyen ?
shield