Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Nem tudom vetted-e észre, hogy a játék menüjében van egy külön "SGM beállítások" szekció, és ott le lehet tiltani dolgokat, köztük a kitöréseket is. Én letiltottam, mert semmi haszna ennyi rutin után. Egyetlen mod, amiben haszna van a kitöréseknek eddig, az az OGSE, mert ott csak kitörés alatt lehet megtalálni bizonyos fontos képződményeket. De itt nincs olyan, úgyhogy letiltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Beletört Elon Musk kulcsa a Twitterbe
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield