- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
Antonius1978 #31692 üzenetére
A szörnytestrészek begyűjtése (bioradar) utáni képződmények összegyűjtése feladat nem olyan nagy gáz, mert zsoldosoknál és anomáliákban is lehet olyanokat találni.
Én sajnos Csapajevet buktam, mert Sakáltól úgy vittem vissza a pisztolyt, hogy előbb elfogadtam a kenőpénzt, majd utána kinyírtam Sakált (és a többi zsoldost). Azt hittem, hogy így is jó lesz, de sajnos így árulónak érzékeltek. Nem életszerű, de nyilván így van bedrótozva. Visszamenteni meg nem tudtam, mert egy csomó mindent megcsináltam közben. Szívás...
(Ja, és én megvettem a "Rák" ruhát 700 sokezerért, de lesz majd egy ilyen egy pripjatyi rejtekhelyen. Vagy legalábbis nekem volt.) -
agojozsef
csendes tag
válasz
Antonius1978 #31692 üzenetére
A fensíkon bent a barlangban a helikopterrel szemben Az exo kb 200000-rubel a pripyati kereskedőnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő