-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agojozsef
csendes tag
válasz
shield #33558 üzenetére
A játék elején kapsz egyet, ha teljesíted a térbuborékban eltűnt stalker küldetést, vagy Agronom-ban valamelyik banditáknál található. Az elsőnél tuti, mert a feladat teljesítéséhez kapcsolódik.Nekem ez egy kellemes meglepetés feladat volt.Én máshol nem találkoztam vele, pedig kétszer is végig játszottam.
-
agojozsef
csendes tag
válasz
SaGa59 #32093 üzenetére
Köszi a választ, nem is zavarna annyira a szöveg ha nem ciril betűs lenne .Igen olvastam hogy eléggé leköti az idődet a munkád, és egy ilyen magyarítás igencsak időrabló munka.Én nem igazán vágom az angolt, ezért belevágtam a Fotográf számomra fontosabb részeinek magyarra fordítására hát többnapos munka tízperces játék.Nem tudtam javítani a CTD-ket.
-
agojozsef
csendes tag
válasz
Antonius1978 #31760 üzenetére
Ha még nem találtad volna meg a szemet, az iskolában keresd az omega detektorral egyből rátalálsz kimutatja, ki is írja a PDA-on olyan zöld-fekete színű.Kharon iratai az x8-ban az egyik lépcső alatt van egy függőleges lejáró ami egy körfolyosóba vezet ott megleled, Fönt az első emeleten is van 1 doksi ez talán Nazar-nak kell.
-
agojozsef
csendes tag
válasz
Antonius1978 #31692 üzenetére
A fensíkon bent a barlangban a helikopterrel szemben Az exo kb 200000-rubel a pripyati kereskedőnél
-
agojozsef
csendes tag
Csak addig vagy zsoldos ameddig rajtad van a zsoldos ruha. Nekem lehet hogy szerencsém volt Molfarral .A kereskedő mögötti épületben találod.Küldije a következő:Molfar zsoldosaival aJupiter gyár területén mutánsokat kell kiirtani na én itt találkoztam a Stalkerjátékok legerősebb irányítójával csak menekülni lehet elöle,és ez a feladat............első megoldása.Egy kicsit emeli az adrenalin szintet "ez a lényeg " Zombivá válást is láthatsz.A kereskedőnél az előőző képen látható mesterlövész puskát rendelhetsz csutkára tuningolva aránylag jó. Mellesleg Mennykő vintarja egy lövéssel a legerősebb exóst is leszedi 3-400-méteren belül.úgy hogy nem is kell pixell pontosan céloznod Kószával nem sokat veszítesz, de ha meg akarod menteni mielőtt a nagytermben a kapcsolókat felkapcsolod a mutánsokat le kell vadászni.Egy tipp amikor visszakapcsoltam az áramot ott a konténereknél a zsoldosokat láng szóróval sec -pec elintéztem, és közülünk mindenki életben maradt. Mennykőnek odaadom a vintarját a játék végén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged