- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978 #28796 üzenetére
Hát ha azt a likat golyó hagyta, az alsó képen, akkor már többé nem kell levenned a maszkot
-
prodata2
tag
válasz
A munkával kapcsolatban . Csak Photoshop-hoz értek egy picit, ennyi . Már bánom ,hogy nem kezdtem el foglalkozni 3D modellezéssel . Akkor készíteném el a saját módomat
De ahhoz kevés lenne a 3D modellezés is . Ezek a fránya scriptek , szerintem a legunalmasabb folyamat pedig ha azt nézzük majdnem a szíve az egésznek . ( a photoshop -nak is szerintem csak a 40-50 % ismerem mind ez kb 6-8 év alatt ) Iszonyat ,hogy mire képes a program szinte nem ismer lehetetlent és egyszerű elven alapul -bővíthető . Majd látni fogjátok ha gépem elé ülök teljesen más lesz a szerkesztésem is . Mert itt ahol most próbálkoztam nagyon kevés volt a lehetőség és gyenge PC, -pici monitor, alig láttam mit csinálok
-
prodata2
tag
válasz
Ez így van, de szerintem nem várod meg hogy igy nézzen ki. Mert akkor már úgy is javítani kell vagy veszel egy másikat. Így jobban odafigyel erre is az ember. Én, de már említettem akkor használom ha gáz van. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Videós, mozgóképes topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Chrome
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest