Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrobes
tag
válasz
SaGa59
üzenetére
Egy picit igazítanék a DOF jelenség magyarázatodon.
"Ezzel csak annyi a gond, hogy az életben nem így van. Az emberi szem mélységélessége végtelen, azaz ha egy szemmel nézel, minden ugyan olyan éles"
Próbáld ki, hogy egy szemmel karnyújtási távolságból nézd meg az egyik ujjad, és láthatod, hogy ami távolabb van, azt életlenül látod, mint a játékban, bekapcsolt DOF mellett.
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59
üzenetére
Akkor jo, szoval a modoknak megvan a tortenetuk az elejetol a vegeig, es veguk is van, a folytatas ugymond akkor egy masik, kovetkezo moddal van megoldva.
FOV : mostmar ertem, amugy nekem tetszik ez a dolog, en sem ertem hogyan, de az a dll bemasolasa valtoztatta meg tudomasom szerint, es nekem ez a latasmod bejott.Nagyon fura volt most a Medeirossal, hogy olyannak tunt, mintha egy csoben neztem volna elore

DOF : ezzel a jelenseggel is talalkoztam, mondjuk most nem tudom megmondani melyik modban, lehet enyhen a mienkben is jelen van ez a dolog, de lattam filmekben, amikor a kamera pl rafokuszalt egy kocsira, annak nagyon eles a korvonala, de ami mogotte van az elmosodott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield