- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrobes
tag
Olvastátok?
https://nepszava.hu/3180021_ukrajna-haboru-bahmut-stalker-jatek-fejleszto
(Látom, már igen, amire beszenvedtem a linket mobilon)
-
mrobes
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, így még nem cumiztam be egy moddal se.
A szövetség ideje 2 -ben kellene vinnem a banditáknak 4db holdfény képződményt. Csináltan is szépen mindent az utasítások szerint, és odáig jutottam, hogy beszéltem Sasa-val a déli őrposzton, és átküldött az északi őrposztra, hogy odaszól rádión Vaggyimnak, beszéljek vele.
Ott viszont senki nincs, a térképen se jelöl semmit.
Visszatöltöttem egy korábbi mentést, ahol Denis-t kellett megkeresni a vírus ellenszerrel és elkísérni, végigszenvedtem újból a feladatokat, és eljutottam megint oda, hogy nincs senki az északi poszton.
Megpróbáltam egy még korábbi mentést, és akkor figyeltem meg, hogy a bár területén, ahol korábban álltak őrök, sehol nem találok senkit, mindenki felszívódott.
Mit tudnék kezdeni vele? Újból nem akarom végigtolni az egészet.
Köszi! -
mrobes
tag
válasz
SaGa59 #26627 üzenetére
Egy picit igazítanék a DOF jelenség magyarázatodon.
"Ezzel csak annyi a gond, hogy az életben nem így van. Az emberi szem mélységélessége végtelen, azaz ha egy szemmel nézel, minden ugyan olyan éles"
Próbáld ki, hogy egy szemmel karnyújtási távolságból nézd meg az egyik ujjad, és láthatod, hogy ami távolabb van, azt életlenül látod, mint a játékban, bekapcsolt DOF mellett.
-
mrobes
tag
Ezt a videót biztos láttátok már:
Postcards from Pripyat, ChernobylAz elején a Szkvadovszk lehet?
-
mrobes
tag
válasz
Aarpok #25658 üzenetére
Én sem találtam meg a matrac alatt a detektort, pedig össze-vissza kaszaboltam késsel is, hátha a belsejébe rejtették
Lehet, hogy azért, mert később mentem vissza érte, és addigra már nincs ott?
Egyébként másnál is csinál olyat a játék, hogy futás közben 10-20 másodpercenként beakad egy pillanatra a kép? Olyan, mintha nem bírná folyamatosan tölteni, pedig SSD-re van telepítve, RAM is van 8GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest