- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59 #24827 üzenetére
Köszönöm, ott még megnézem. A fordításod egyébként megint kiváló, csak a játékkal van problémám.
Én azt a Clear Sky modot várom nagyon, ami monolitosként kezdi, és felvetted a tervezett magyarítások közé. Játszottam vele valamennyit, és annak ellenére, hogy kukkot sem értettem belőle, mert oroszul volt, elég szórakoztatónak találtam. Remélem, nem tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3600, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest