Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59
üzenetére
Köszönöm, ott még megnézem. A fordításod egyébként megint kiváló, csak a játékkal van problémám.
Én azt a Clear Sky modot várom nagyon, ami monolitosként kezdi, és felvetted a tervezett magyarítások közé. Játszottam vele valamennyit, és annak ellenére, hogy kukkot sem értettem belőle, mert oroszul volt, elég szórakoztatónak találtam. Remélem, nem tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield