- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #23349 üzenetére
32 bites oprendszerrel hiába van 4 GB RAM-od. Annál kevesebbet fog kezelni belőle, minél több a videoRAM-od a kártyán. Azt ugyanis lazán levonja a fő RAM-ból, átfedik egymást a címterek. Így ha van egy 1 GB-s jó (ma már nem is csúcs) kártyád, az oprendszernek máris csak kb 2,7 marad szabadon, mert a kernelnek és a drivereknek is kell párszáz mega.
Plusz ha külön nem trükközöl a boot.ini beállításokkal, egy-egy programnak csak 2GB-t enged használni.
4GB RAM mellett már kötelező egy 64 bites oprendszer.
A W7 76 és a W8 64 már nem szenved a 64 bites XP és Vista problémáitól, érdemes felrakni. Azokkal még több volt a szívás, mint az előny, de mára kinőtték. -
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #23349 üzenetére
Na, ugyanolyan hiba már a játék elején. Már másodjára futottam a Bojler anomália felé és lefagyott a program. Elindítottam a Feladatkezelőt és akkor láttam, hogy "X Ray Engine" hiba.
Ezen leírás alapján törlöm az user.ltx fájlt a játék mentés mappájából, hátha ezután megjavul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest