Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Én tapasztaltam furcsaságokat a mocsárban. Hans (ha jó emlékszem a nevére) küldetését megcsináltam, de mégsem fogadta el, vissza kellett mennem és újra végigkövetni. Azután valami falu megtámadásánál valahogyan átváltoztam ellenséggé és a küldetés után ismét visszatett a játék a saját bőrömbe.
Talán az volt a baj, hogy egyszerre több küldetést is felvettem és emiatt megkergült?

Későbbekben nem tudom, mert csak Zatonig vittem. Nehéznek találtam, mert állandóan letámadtak láthatatlan, szinte kinyírhatatlan zombik és mindig lőtt rám valaki.
-
rétisün
veterán
én eddig nem találkoztam olyan buggal, ami miatt ne lehetne végigjátszani (az is igaz, hogy azért még nem értem a végére) olyannal találkoztam viszont, hogy az itt-ott összeszedett cuccok később kellettek volna valakinek, de addigra eladtam őket, ilyenkor ugye ezek a (mellék)küldik már nem teljesíthetőek

-
xFreex
aktív tag
Igen végigjátszható. Egy bugról tudunk, ami fix. Ha a mocsárban ér a kitörés akkor addig nem szabad a vadászbázisra menni, ott lenni, amíg a kitörés teljesen véget nem ér. Ha az ég is szépen kitisztult akkor nyugodtan bemehetsz, nem lesz baj, de ha még borús az ég és bepróbálkozol akkor összeomlik.
SaGa59
Biztos, hogy nem intéztél el egy bekezdést sem?
</string>
Ezek teljesek?
<text>szöveg</text>
Meg ezek is?

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M70s Small Form Factor Business Desktop, 14th Gen Intel 10-Core i5-14400
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield