- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Süni 1985 F #2316 üzenetére
"Szóval ugye velteszem a modot aztán a Mod options pack utána magyarosítás aztán végül a magyarítás javítása!"
fordítva ha jól emlékszek
A mod aztán a utána magyarosítás aztán a magyarítás javítása, legvégül mod options pack, de csak a disabled dream opció.
Azért mert a magyarítás felülír valamit a mod config\ui mappában levő fájlok közül.
A smrter mod készítője szerint semmiféle más mod nem megy együtt a smrter-rel, a magyarítás is ezek közé tartozik.Esetleg meg lehet próbálni hogy a magyarítás ui mappáját nem kell bemásolni.
Ha mégsem jönne be akkor mazsolázz a hsz-eim között, beírtam a készítő angol nyelvű válaszát is a problémára vonatkozólag. Viszont nekem így a pályarészek közötti közlekedéskor áll meg a game. Ezt még nem oldottam meg, de már dolgozok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest