Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
RobberBaron
üzenetére
Tudsz ajanlani valami programot ? Hivatkozast ertek, mert emlitetted hogy mi kell...
Picit bele szeretnek kontarkodni a jatek allomanyaiba
anyagi érdekek nélkül : en szivesen aldozok az idombol, ha osszedobunk egy teljesen magyar modot.Meg akkor is, ha nem az en zombis elkepzelesem valosul meg...valami nagyon kulonoset kell kitalaljunk, mert mar szinte mindent kitalaltak az orosz modderek a Stalker vilagaban...
hubai1979 ez pontosan micsoda ?
Stalkershoup : ugy jott ossze, hogy meg nem forditottam belole semmit, azon kivul amit ide beirtam...
-
Alienhun79
tag
válasz
RobberBaron
üzenetére
Hát ja, Pel is hasonlóan vélekedik, csak ő fordítás téren, Dezi is nehezen pótol egy kieső programozót.Kevesen vagy.Itt én annak is borzasztón örülök, hogy fordítanak és web oldalt csinálnak, hát ha még módolnának is, egész nap álló fafuvolával mászkálnék

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Shure Podcast mikrofon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield