- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #17866 üzenetére
Milyen fegyverrel mész ellenük?
A Déli fennsíknál ami a képen is látható "álom jó" hely a likvidálásukra, ha tudod honnét lődd őket. Itt pl. a Cirkusz anomáliánál a domb mellé húzódsz, egyesével kettesével jönnek, tökéletes célpontok. Kicsit húzósabb ha azt az "akármilyen" gránátot használják ami leviszi az életerőt és az egészséget, de ez még nem halálos. Ja meg ha nem mind jön támadni hanem elbújik a bokrokban és nem figyelsz. Ennek ellenszere pl. AEK-971, ezen célkövető távcső van, a bokor mögött van de a távcső jelzi, egy sorozat és már fekszik is. A többi irányból való támadás szerintem felejtendő ( kivéve néhány adandó alkalmat). Mindig csak fedezékből szembe szállni velük. Volt pl. olyan amikor a Bojler anomáliában kotorásztam, jöttem volna ki, de látom a domboldalon ahol szoktak tanyázni ott egy-két kutyával hadakoznak. Anomáliából lőttem ki őket, egyetlen egy lövést sem adtak le rám, mert nem tudták honnét lövök. Szinte minden felbukkanási helyüknél meg van a módja a kilövésüknek. Ha esetleg szükséged van rá, csak írj és leírom a tapasztalataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest