Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
-
emre
veterán
válasz
shield
üzenetére
Nagyon szívesen megosztom amit eddig összeszedtem a témával kapcsolatban.
De a mellékelt kép szerint a teljes anyag feltöltése egy kicsit macerás lenne és szerintem teljesen felesleges.
Szóval ha felmerül konkrét igény valamire tessék szólni, vagy ezek közül lehet válogatni.: -
hubai1979
őstag
válasz
shield
üzenetére
Olvastam én is a tapasztalatokat,hogy directx 10-ben nem igen mennek a dolgok a módokkal.Hát én is kipróbáltam a directx 9-et,4 móddal,tökéletesen mennek ,fullra felhúzva.Mindegyikkel több,mint egy órát játszottam,úgy hogy nem dobott ki egyik sem.A braz verzióval játszottam ,amit te lemagyarosítottál és tökéletesen működik
Directx 9-ben ilyenek a képek.Az oldalhoz,amit csinálni akarsz és a magyarosítás

-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
Ugy is jo lesz, a lenyeg, hogy legyenek kepek a fegyverekrol.
Amugy a Geo 2 mod kifagyott nekem directx10el, most levettem mindent a legkissebbre, es mukodik.
Stabilabbnak tunik az ENOT-nal is.Szaggatas sokkal kevesebbszer van.
Most bamulom a Geo 2 fegyvereit, igaz sokhoz meg nem jutottam hozza, es anyagilag is a padlon vagyok
Nekem semmi olyanom nincs amit meg lehetne osztani, csak par kep esetleg a WIP-bol, vagy esetleg hozzaszamithatjuk a WIP es ENOT menteseimet, mert azokat eltaroltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kuponkunyeráló
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- További aktív témák...
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest