- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Grat az avatárodhoz
Érdekes dolog ez mert csak a hajnal vezérrel történő beszélgetésben hangzik el a nevük,mert mikor a harc után átnézed a hulláikat ott sima alfa osztag van a nevük alatt.Az első In spite of death kijátszás után csaltam egy kicsit az ugrással és átmentem janovba.Ott összefutottam velük hát ezek vadállatok még az alfán is túl tesznek és ha ténylegesen szerepelni fognak a 2. részben kemény csatározások várhatóak velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Érdekes dolog ez mert csak a hajnal vezérrel történő beszélgetésben hangzik el a nevük,mert mikor a harc után átnézed a hulláikat ott sima alfa osztag van a nevük alatt.Az első In spite of death kijátszás után csaltam egy kicsit az ugrással és átmentem janovba.Ott összefutottam velük hát ezek vadállatok még az alfán is túl tesznek és ha ténylegesen szerepelni fognak a 2. részben kemény csatározások várhatóak velük.

shield