- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #13572 üzenetére
Szerencsere volt annyi eszem, hogy mikor elfogadtam a kuldit, akkor epp ramjott a cigizhetnek, igy ugyesen ugy hagytam az ablakot amikor a hadnagy ideadja a mesterloveszt.Mikor visszajottem, a verszivo nem futkoraszott a kornyeken, igy ertelmesen osszejott a talalka, Gauss bacsi uzembehelyezve, piros kartya megszerezve
Es kurvara erdekes, hogy most nem fagyott ki a jatek mikor Pripjatybol mentem Zatonba, hanem rendesen betoltotte.Immar felfejlesztettem a SVx (a hosszabbik mesterlovesz amit a hadnagy adott), es kaptam egy FN 2000et granatvetovel egyutt a piros kartyas zsoldosnal.Kar hogy nem lehet oket fejleszteni (habar az alap jatekban lehetett, ugy remlik).
Megvan az Oazis es az elet vize, kell meg 3 anti-marhasag es kesz a kuldi.Erdekes, hogy ujabban ad 1-1 ilyen anti dolgot is, azaz Zatonban volt 1 ladaban.Biztos megtudtak a sztalkerek, hogy kell nekem, osszepotoltak es vettek nekem a tudosbunkerbol1 kerdes : van olyan ha meggyogyitasz 8 sztalkert, akkor fizetnek neked.Erted el ezt a kituntetest ? Es ha igen, mennyit fizetnek nekunk a sztalkerek ?
Verszopo : fel kell ugorjak akkor a legfelso szintre is.Remelem a varosban van a verszivo gyogyszere...
Es igen, megvettem Bagolytol a katonai szerszamosladak helyet is, azokat a katonai szakartonek kell odaadni, vagy kesobb vesszuk hasznat mas palyan ? (mintha benne lennenek a Clear Sky palyak, meg a SOC palyak is, oda is eljutunk ? sot meg a korhaz is a CS-bol, ha jol lattam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- ÚJ! GAMER PC I5-14600KF RX 9060XT RTX 5060Ti RTX 5070Ti RTX 5080 32/64GB DDR5 számlás!
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest