Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- iGO Primo
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Megcsinaltam a gauss dolgot, ossze is gyujtottem/vasaroltam loszert hozza, jelenleg 128 db van, es meg tudok venni ha kell.Aha jopofa volt ahogy Kardan kiajult

Aarpok : koszonom a valaszokat.Konnyen megtalalhato ez az Elet Vize meg az anti
biotikum ?
A monolit raktarak feltoltese, hmh, epp olyan mint a Hajnalosok-e ? Remek, akkor maszkalhatok bizonyos fegyver utan (nem banom ha leirod hogy mi kell, hogy ne toltsek el 1-2 orat a szukseges fegyver keresesevel/gyujtesevel).Az utolso 2 kuldinel valami extra ?
A legvegen kapjuk meg Cyborgtol a monolit kepzodmenyt ? Milyen tulajdonsagai vannak ?
A Heliumot eladtam a fenebe, jo dragan
Meszarlas : na akkor legalabb jo hogy begyujtottem par raketat, meg egy rakas loszert, lesz amerre elpuffogtassam oket
Az XM8 az jo kis fegyver, csak eppen az nem tetszik benne, hogy keveset sebez...meg panceltorovel is eleg nehez kinyirni egy pancelozott egyent.Igaz vettem fejlesztett panceltorot, azt majd holnap probalom ki, lam azzal milyen.Amugy jo lesz az M60, Vintorez, Gauss, SVD, es az AKMS pancelozott celok ellen
Fontos : kaptam sarga kartyat az X8 laborhoz.Ugy emlekszem, hogy egy pirosat is meg lehet szerezni, amikor valakik talalkoznak es mi a tetorol le kell lojjuk oket.Ha nem szerzem meg a piros kartyat, mi a kovetkezmenye ? Mert lehet hogy a sargaval beereszt a laborba, de mintha a piros kellene egy masik ajtohoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelzők és akkumulátorok
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

biotikum ?

shield