- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Aarpok #12620 üzenetére
Értem! Nagyon nehéz a játék, nagyon oda kell figyelni. De legalább élethű. Most jöttem rá hogy azért szédül be néha az ember mert éhes. Ez a sima SGM 2.2-ben nem volt. Nagyon gyakran kell ennie, így legalább fel tudom használi a tárolt élelmiszert. Hibára utaló észrevételeim:
- PSi kitöréskor a feladat szöveg helyett ilyesmi jelenik meg: TITLE NOT EXITS
- Nekem a rangfejlődés számlálót nem jeleníti meg a HUD. Pedig bekapcsoltam.A többinél nem tudom mert most már viszek magammal fekete kapszulát.
Jó hír viszont hogy eddig 1x sem fagyott le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenWRT topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Diablo IV
- Szemüveges topik
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest