Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
Igen, azért hamisítvány, mert hasonlít az eredetire
Eleve ha nem úgy adják ki ahogy a készítők eredetileg akarták, tehát a te esetedben nem az eredeti tartalom van rajta az már nem tekinthető retail terméknek mert módosították a lemez tartalmát. Így gondolom a másolásvédelmet is eltávolították belőle tapasztalt crackerek, hogy ne kelljen crackelgetni.De ez ofc csak az én elméletem, nem akarom beléd tukmálni hogy nem eredeti a játékod, csak azt én is tudom hogy az Ukránoknál és Oroszoknál a legnagyobb a kalózkodás és ott nem is nagyon foglalkoznak vele, piacon árulják a hamisított szoftvereket is stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eleve ha nem úgy adják ki ahogy a készítők eredetileg akarták, tehát a te esetedben nem az eredeti tartalom van rajta az már nem tekinthető retail terméknek mert módosították a lemez tartalmát. Így gondolom a másolásvédelmet is eltávolították belőle tapasztalt crackerek, hogy ne kelljen crackelgetni.
shield