- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prodata2
tag
AMD -Intel örök versenytársak maradnak . Az ár -érték arány, nekem nagyon sok ismerősömnek AMD konfigurációja van és lesz is . Olcsóbb az tény de ennyi amivel többet tud . A mai világban főleg kis hazánkban ez is elsődleges szempont a választás terén nem mindenkinek veszi meg Apuka -Anyuka a hyper cuccot. De engem még senki nem tudott meg győzni az AMD felől . Voltak régebben baklövései amikor belecsöppentem ebbe a világba . A Magok száma köztudottan páros és neki voltak páratlan " nem dicséret ".
De attól függetlenül szépen futottak anno . Az intel meg pofátlanul drága . Azt tudom ,hogy mostanában nem tervezem a fejlesztést mert ha a beugró felső középszintet nézem I5 akkor elsápadva néztem mennyibe is kerül . Amit tudok mondani róla ,hogy megbízható már a harmadik LGA 775 foglalatút nyúzóm tudom elavult teljesen más technológia az I változat de engem még bőven kiszolgál Q9650 amit kevés pénzért vettem persze használtan . Ami rá van írva a dobozára azt tudja is , nincs mellé beszélés és külön számolgatás ,hogy most MHZ-re mit is tud . Nekem ezért maradt az Intel ,megbízható. De tuti elmondható az AMD-re is . Ez az elvi kérdés szerintem ott indul el ki mivel kezdte a pályafutását melyik márkával . És hű marad ahhoz a márkához amit meg kedvelt .
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest