Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
borovi
üzenetére
Feltettem a W10-et, minden működik vele, ahogy eddig. A Halál ellen 2 DX11-re állítva épp úgy elhasal a render4.dll-re hivatkozva, mint 8.1-en, de a többi "szinten" megy rendesen. Az Xcom is. Meg minden, amit meghagyott. Egyedül a média centert dúrta le, de ezt tudtuk is.
A W10 felrakása nem volt egyszerű, 5-6 nekifutásra mindig azzal dobott vissza, hogy a gépem nem alkalmas a W10 telepítésére, mert nem lehet inicializálni beöltő partíciót. Mint kiderült, annak a kis "system" partíciónak, amit a W7 óta gyártogat a C: elé a telepítés, legalább 250, de max 500 megásnak kell lennie, másképp nem megy fel a frissítés. Nekem a 8.1 is 100 megásat csinált, ahogy a W7 is korábban. Egy auseus átméretezés után (400 megára állítottam be) csont nélkül felment a W10. SSD-re ment, nagyjából 40 perc volt a letöltés után.
Megj: a "start menü" elég gyengusz, de együtt lehet élni vele. Ha nagyon megunom, visszateszem a classic shellt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield