Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
A kompatibilitási móddal futtatott Spectrum Project maradt, csak az működik.
SPOILER:
Ezt nem gondoltam volna, hogy elveszik a nehezen megszerzett pénzemet Logopédusnál (véres verejtékkel összekuporgatott 20.000 Rubelem volt). Ezt nem lehet valahogyan visszaszerezni?

Csak a ruhát és a hátizsákos motyóimat kaptam visszaPedig szerettem volna majdan Szervoruházatot rendelni a Gépházas kereskedőtől, amit ő 60.000 Rubelért tudott volna hozni.
Nem tapasztaltam azt, hogy itt olyan könnyű lenne összegyűjteni a pénzt.

Mire a váltságdíj után kicsit összeszedegettem pár Rubelt, máris elvették. Így kellő anyagi erőforrás híján nem tudtam eléggé felsörétezni a tölténytáramat, pedig az X5 laborban most nagyon jól jönne és nemsokára kifogyok belőle...
Vajon visszalehet fordulni az X5 laborból, hogy felmenjek Szidorovicshoz?
Hiába adott SEVA-t és új fegyvert, a sörétes a legjobb barátom a rágcsák és az Irányító ellen. A zombikat alig lehetett kinyírni, de az Irányító három sörétes lövéstől kifeküdt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield