- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
a cobra elég más kategória
megnézném szívesen mire képes ez a SAP... perpillanat én egy rlb-s könyvelőprogit használok, bérszámfejtéssel, tárgyieszköz kezeléssel, alap dolgok, de átlátható, mindent tud, mindent variálhatsz... ezután néztem a cobrát, elvileg az is tudja ezeket, de olyan bonyolult volt, hogy pff....
-
doc
nagyúr
van benne minden, persze
demot nem tudom...
de baromi bonyolult, minden mindennel kapcsolódik, de a fő gond az, hogy egyik képernyőről a másikra kell ugrálni, ide-oda csinálni mindent, ráadásul nagyon erősen egérorientált
mi eddig Scala-t használtunk, annak is volt nagyon sok hibája, de a kezelhetősége milliószor jobb volt mint az sap-é (meg állatul lehetett benne gányolni)
a cobra elég más kategória
-
Kicker
őstag
én pl a cobra programot láttam, katasztrófa, szerencsére nem kellett használnom, sok modul egyik ide adja az adatokat a másik amoda...
ez az sap is gondolom az egész vállalat adatait képes kezelni, csak ember nincs aki kezelné a programot...
egy jó program és egy jó kezelő egyszeri gyors adatbevitellel csodákra képes...
pedig annyi hirdetést látok, hogy SAP képzés feltétel a munkához...
ez számláz is, pénzügy, munkaügy stb van benn? nincs ennek egy demoja?
-
doc
nagyúr
mi kb. egy éve tértünk át rá egy másik rendszerről
háát... még most is szopunk rengeteget
hál' istennek nem én, a kollegám "sapozik"
jó kis rendszer lenne, de hihetetlenül túlburjánzott, nagyon kaotikus az egész
ráadásul akik nálunk bevezették, hülyék is voltak hozzá (a cég túl sóher volt egy rendes tanácsadó céget megfizetni) -
Kicker
őstag
hali
kéne egy kis info erről a dologról... esetleg eszmecsere... láttam legutóbb 2003-ban volt érdekes e téma, gondoltam ma 2007. november 09-én változott a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest