- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Pfff. A MrF 1.8 MB, a 82038 nem hivatalos, legutolsó driver 1.3 (tömörítve). Valahová fel kellene töltenem, de lehet, hogy majd jövőre csak... :( Sorry. Ráér addig?
Esetleg keress rá, talán valahol megvannak ezek még a neten:
Mr. F's tweaked driver 2.3 (ebben van BIOS frissítés is)
8.20.38 nem hivatalos driver
Sok sikert. -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #44 üzenetére
Hoppá, most látom, hogy a savagenews éppen átalakítás alatt van, nincs letöltés oldal. Milyen oprendszerhez kellene a driver? Hátha találok valamit otthon...
-
Adrian Mole
senior tag
Menni fog az! Nem egy driver lesz a jó, hanem több kombinációja. Nekem anno úgy ment, hogy van több ''leaked'' driver, ezt tettem fel alapból (asszem Mr. F volt nálam a befutó?? :F de ez nem a legutolsó alapján készült). Utánna feltettem a legutolsót is (felülír néhány dolgot), illetve néha telepítés közben kér valami cab filet, és ezzel is megkínáltam (ott van az is az oldalon).
-
Adrian Mole
senior tag
Ha például Ali chipsetes Socket7 alaplapba kell, abba meg a TNT2 nem kompatibilis (bár lehet, hogy az újabb agp driverek ezen segítettek).
Érdemes még a Savage4 BIOS-át is átírni frissre (persze attól függ, mi van éppen benne). Nekem ez meggyógyította a stabilitási bajokat.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R5
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest