- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
Adrian Mole #45 üzenetére
WinME-hez kellene. Van itthon 12 driverCD (persze amin van S3S4 driver), meg 17 letöltödd driver, de egyikkel sem hajlandó muzsikálni.
w: Balu -
Bazsesz
őstag
válasz
Adrian Mole #42 üzenetére
Az a gond, hogy innen töltöttem le, és nem akaródzik neki menni. Nem tudom, hogy miért. Lehet, hogy nem komálja a lapomat.
Nembaj, lehet, hogy a jövő héten lesz egy P2-esem, amibe ugyanilyen kártya van, majd abba kipróbálom, vagy pedig átmegyek a haverhoz, és belenyomjuk a gépébe.
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_ #23 üzenetére
Jólwan na, bewallom, hogy egy utolsó hülye wagyok a fényképezéshez! Életemben most fogtam másodszor a kezemben digitális fényképezőgépet.
Bencsingelésről meg annyit, hogy nem tudom, hogy mi ütött belém (lehet, hogy csak egyszerűen hülye wagyok), de egész héetn a ''végéáteszt'' meg a ''papírhajóhajtogatás'' járt a fejemben. :))
Bazsesz
őstag
Kis kíwáncsi. Jelenleg drájwörproblémámmal küszködök, de meglesz az is. Annyit előre, hogy keményen melegszik a kártya, és hogy elég nehéz belőni, de mint mondták, hogy ha egyszer be wan lőwe, pörög, mint állat. :)) Majd kiderül.
Egyenlőre annyit, hogy röpködnek itt a lóerők, a bitek meg a megahertzek. (Azt is csak azért, hogy fokozzuk a hangulatot.
Képek wannak a S3-ról, csak feldolgozás alatt álnnak még mindig.
[L]http://kep.tar.hu/bazsesz/index.phtml?aid=27614893[/L]
A reklám után wisszajöwök!
Bazsesz
őstag
Nem az enyém a kártya. Se a TNT2, se a S3. (Én max az én TNT2-met cserélném le a jelenlegi teszben szerepelni fogó TNT2-re, mert TVo-s.). Meg nekem GF2-m wan, amit soha sem cserélnék le s3-ra.
Előre érzem, hogy nagy teszt lesz ebből. :)) Már csak egy napot kell wárni. Holnap 10-kor wégzek a suliban, teperek haza, és tesztelek.
Driwerek már wannak, wintelepítés lesz, mindkét kártyának újratelepítwe, friss winnel. MErt úgy ér walamit a teszt. Aztán majd meglátjuk. :))
Bazsesz
őstag
Remélem, hogy bírni fogja az iramot :))
Most keresek hozzá drivert, meg towábbi cuccokat.
Meg kipróbálom, hogy belemegy-e a lapomba.
Bazsesz
őstag
w!
Nehezítik a dolgom rendesen, főleg amit itt leírtok. Itt csücsül nálam mindkét kártya, és szombatig döntenem kell. A TNT2 olyan, mint az enyém, csak TVoutos kiwitelben. A másikról meg most töltöm fel a képeket, egy kicsit életlenek lettek, mert a digifényképezőgép nem a legprofibb (najó, bewallom, én woltam béna, mert nem tudom beállítani, meg életemben most fogtam másodszor digitális fényképezőgépet :)) ). De azért kiwehető, hogy milyen a kártya.
Hétwégén letesztelem őket, és közzéteszem itt is az eredményeket.
w: Bazsesz -
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Ma megkérdezték tölem, hogy:
Érdemes-e elcserélni a TNT2M64-et egy S3 Savage4-re?
Kari tulajdonságai:
S3 Savage4 PRO chip
Memórián a 4 sor:
0364164PT3C
10 29L6089
IBM 1452
016402630 Q
AGP, nonTVout
Szerintetek érdemes elcserélni? A memória rajta ezek szerint IBM wagy milyen?
Előre is köszi a wálaszokat!
w: Balu
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest