Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Mi a baj a Virgevel? Az volt az első ''köznapi'' 3D-s kártya, mindenki el volt dőlve a Virtua Fightertől...
-
Nowhereman
őstag
Érdekes! - Ha én most a 0-rol kezdenék fejleszteni, akkor Tilinggal próbálkoznák: mert töredéke tranzisztor(manapság~130M) és fogyasztás, kissebb prociigény(a 9700-as processzorhatároltként viselkedik egy csúcsgépben?!). Mindenesetre szerintem a sis, trident stratégiája lenne hosszú távon a nyerő(föleg ha a tridentnél lenne valami agresszivitás is az üzleti szellemben!)
-
Manitou
veterán
Remélem az új kártya teljesítménye legalább a Radeon9700-hoz fog közelíteni, nem a savage4-hez:)
-
DcsabaS
senior tag
Az biztos, hogy az S3 nagyon lejáratta magát azzal, hogy a 3D szempontból értékelhetetlen Trio3D és Virge3D kártyák nevébe betette a ''3D''-t.
Az első valóban 3D gyorsítós kártyájuk (chipjük) a Savage3D volt, de sajnos sok hibával küszködött. Az utána következő Savage4 már jó volt, csak éppen lassú (a megjelenésekori igényekhez képest is). A Savage2000 már kellően gyors is lehetett volna, de időközben kifogytak a pénzből, és így nem tudták a hibáit (elsősorban a T'n'L egységét) kijavítani. Ekkor jött a képbe a VIA. Ők segítő kezet nyújtottak, de eleinte nem voltak érdekeltek a csúcs kategóriában, hanem csak az integrált grafikában. Mostanában viszont nekik is nyitniuk kell, úgyhogy jöhetnek még meglepetések... -
telcom
tag
Az első teszteknél majd kiderül van-e jövője az S3-nak.
-
Plumpy
aktív tag
Szerintem nem sikerül nekik. Bár én is reménykedek, mert csak jó lenne egy harmadik, aki pofán tudja vágni a két nagyot...
-
WN31RD
addikt
''It's great to see S3 Graphics coming back to the performance 3D market''
Ez azért vicces egy Trio3D meg egy Savage sorozat után... :DD -
nap
addikt
Ha lessz olyan, mint a maga idejeben a trio/virge, akkor nem lesz gond. :)
-
Yutani
nagyúr
Bejelentették. Immáron hivatalosan
[L]http://www.s3graphics.com/pressrel/2003_01_07.html[/L]
Remélem a maga nemében nagyobb durranás lesz mint a SiS Xabre, valóban egy felső kategóriás chipet kapunk.
De sajnos a nagy ígéretekből ritkán lesz megfelelő vas...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs