Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey0235
aktív tag
régen runescapeztem 78 as voltam! de elfelejtettem a kodom!

nem rég kezdtem egy karit lv 12 es voltam 78 as wc lvl el!
-
wikings2
őstag
Aki nem ismerné a játékot annak egy kis ismertető:
A Runescape egy Java alapú böngészőben is játszható MMORPG játék amelyet a Jagex cég fejleszt
2001 január 04 edikén jelent meg az első része. azóta már kijött a második (mindent felülíró Update) 2004.március.29 edikén, amely szebb grafikát, több tárgyat és rengeteg új képességet hozott be a játékba.
A játékban megtalálható a szokásos Pvp játékmód , ami rengeteg formában él (duel csata, különféle minijátékok, eventek)
Ezen felül rengeteg pénzszerzési mód is van. Főleg a képességeink fejlesztésével tehetünk szert sok pénzre, de vannak pénzt igénylő képességek is.
A favágástól kezdve a bányászáson át egészen a halászatig, a tolvajlásig, a házépítésig, és az alkímiáig minden megtalálható a játékban. Egész pontosan 25 képesség van a játékban amelyek 99 es szintig fejleszthetőek.
Ezen szint elérésekor átvehetünk egy mestertől egy köpenyt ,amely jelzi más játékosok számára, hogy te elérted a maximális szintet az adott képességből.
Küldetések számából sem szerénykedik a játék.
Egész pontosan 168 van most, amelyek változó idő alatt teljesíthetőek (5 perc-2-3óra).
A harci képességek között van a Közel és Távolsági harc szinte minden vállfaja (Csatabárd, szabja, kard, tőr, íj ,lándzsa, számszeríj, balta) és a mágia amelyből összesen 68 van, +24 amelyet egy küldetés során szerezhetünk meg, és ebből 30 támadó képesség.169 választható szerver van, amelyekre nem kell különkülön regisztrálni, amelyik éppen tetszik arra megyünk.
Természetesen mindegyiknek megvan a maga funkciója (mondjuk szerver 77 és 84 a bányászok szervere, ahol főként bányászok oszthatják meg egymással tippjeiket, tanácsaikat, vagy csak beszélgethetnek bányászás közben.
)
2000 játékos lehet maximum egy szerveren.A játék fő dicsmérve az ,hogy hajaz az életre.
Ha Íjászkodni szeretnénk akkor például elöször szükségünk lesz bőr felszerelésre ,hogy tudjunk rugalmasabban mozogni és védelmünk is legyen. Az eljárás: megölünk egy bőrrel rendelkező jószágot (például tehenet) lenyúzzuk a bőrét és elvisszük kikésszíttetni egy mesterhez. Ekkor ha megvan az elegendő kikészített bőr, megfogjuk a tűt és cérnát és megvarhatjuk a felsőt, alsót, cipőt, és fejfedőt no meg a kesztyűt is (Crafting képesség), ezekután mivel íjra és hozzá nyilra is szükségünk lesz elkell azt készítenünk: Fogjuk a baltánkat szépen, és kivágunk egy fát (Woodcutting) , keresünk egy kést és szépen kifaragjuk a nyilakat és az íjat(Fletching képesség) ekkor mivel még csak kivágott fa darabokat kaptunk, az íjra íjhúrt húzunk amit báránybőrből lehet fonni(Crafting képesség) és a nyilak végére kovácsolunk vasból "pengét" (Smithing képesség).
És még temérdeknyi példát sorolhatnék fel...
A játéknak van ingyenesen elérhető és fizetés után használható része is.
A fizetős rész havi 1200 forinttól érhető el. (akár bankkártyáról akár telefonról is fizethető, ez napi 40 forint
)
Az ingyenes játékosoknak:16 képesség érhető el , 20 küldetés és körülbelül a teljes játéktér 20% a.
Az ingyenes rész becslések alapján 5000 órányi játékidőt jelent, amely természetesen végtelen is lehet, de 5,000 óra alatt minden maxolható és full gazgadok lehetünk.
A fizetős 25,000 órára becsült játékidővel kecsegtet.Főként azoknak ajánlanám ,akiknek munkából adódóan olyan helyzet lép fel, hogy unatkoznak mondjuk a céges irodai munka közben , és pont kapórajön egy böngészőben is játszható játék , és azoknak akik nagyon ráérnek

De ettől függetlenül mindenkinek aki szeret mászkálós és kicsit nyugisabb játékokkal játszani.Ha meghoztam a kedved a játékhoz ,itt eléred

Nekem 4 évem van benne melyből 1,5 éve Fizetős játékidő volt, és ezalatt 2 Köpenyt sikerült beszereznem és 1390 es total szintet (1390 összeadva a 25 képességem szintje (ez 50.000.000 tapasztalatpont))
Sokan beleunnak 1-2hét alatt, de van aki lesem tudja tenni és naponta feljön , ha másért nem, csak egy jó társasággal beszélgetni.

Átlagosan, 800.000 online játékos van napközben, és a délutáni órákban 1,5 millióra is felszokott menni ez a szám.
Tudom tudom, van már topics amely a Runescape online MMOrpg ről szól. csak körülbelül 2 évente jön post

Érdekelne ki mennyire aktív a Ph sok közül a játékban, és hogy mi a legmagasabb skilletek és annak szintje
Ezenfelül Bármilyen kérdés van szívesen segítek mint veterán játékos.
Elöljáróként ajánlanám a játékhoz a Swiftkit nevü kliens programot is amelyben beépített térképek/kalkulátorok/ és egyéb segítségek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Arc Raiders
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy ruhás topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)