- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monthy Pytho
csendes tag
válasz
VladimirR #15 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de nem jutottam előrébb
Megpingeltem a nevem.dyn.hu -t és ugyanazt kaptam mint a routerem IP címe.
a localhost ill a http://127.0.0.1/proba/proba.htm a saját gépemem működik, de a hálozat más gépeiről sem ez, sem a 192.168.1.4/proba/proba.htm, pedig a hálozat müxik.
Azt gyanítom, hogy ezt a ''forwardolást'' hibázom el.
Advanced
LAN IP Setting
DHCP Setting
Firewall Setting
Privilege
Virtual Servers
Routing
WAN MAC Clone
DDNS Setting
MAC Control
URL Blocking
UPnP Forwarding
Special Applications
ezen beállítások közül a virtual server így néz ki:
Az UPnP forwarding meg így:
Lehet még portokat megadni a Privilege, meg a Special Applicationsba, de azokhoz nem nyúltam.
Viszont a router tűzfal beállításainál sem tudom, hol kell átengedni a 80 as portot:
és van még a routing beállítás:
A többit nagyjából értem.
Mit állíthatok rosszul, mert a
http://nevem.dyn.hu/proba/proba.htm
http://nevem.dyn.hu
címekre azt írja, hogy a kapcsolódási kísérlet el lett utasítva.
köszönöm Monthy -
Monthy Pytho
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is Micronet cable router sp888 v3 van a gépek előtt.
Abszolut kezdő létemre, szeretnék az otthoni hálozatom egyik gépéről webszervert üzemeltetni. ADSL előfizetéssel (PPPoE) ai IP-m nem fix.
Az apache és a Mysql programokat az EasyPHP programmal könnyen telepítettem. a www könyvtárba a próba oldalt bemásoltam, és így mint szerver tökéletesen működik a SAJÁT gépemem, de sem a hálozaton, sem a webről még nem elérhető.
Host nevet a dyn.hu -n regisztráltam, ami ugye elvileg a windows kliens segítségével mindíg korrigálja a hozzárendelt IP címet az éppen aktuálishoz.
A router ''virtual server'' opcióinál a 80-as portot a gépem belső hálozat IP címén engedélyeztem (vagy irányítottam?).Tűzfalakat kikapcsoltam.
Józan paraszti (hozzá nem értő) ésszel a dyn.hu -s hostnévhez a routerem IP címe van rendelve. Hogyan tudom ezt tovább irányíteni pl a 192.168.1.4 alhálozati IP címen lévő APACHE (127.0.0.1) virtuális szerverre?
Mit kell még a routeren beállítani?
Elnézést ha nagyon laikus a kérdés, de ha írnátok egy erről szóló MAGYAR nyelvű linket, annak is nagyon örülnék. Valós segítségnek meg mégjobban
Köszi Monthy
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged