- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16915 üzenetére
Gondoltam, hogy az, de ezek szerint nem is láthatta csak kitudja minek osztotta ki azt a címet. De tényleg mindegy is, lényeg hogy most már tök jó!
Köszönöm! -
toto6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16895 üzenetére
Szia!
Megoldódott a probléma, a routerem hálózata 192.168.1.1. -től kezdődött, az eszköz IP je meg 192.168.0.254. Ezért nem lehetett megtalálni, amint átállítottam a router hálózat kiosztását, mindjárt jó lett.
Ez jól jöhet másnak is azért írtam le!
Köszönöm újra a segítséged! -
toto6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16893 üzenetére
Az IP nem érdekli, resetelni lehet, reagál rá, megszakad a WIFI je és újra felépíti az 1 led ami rajta van villog, resetkor kb 4-5 mp ig világit és utána ujra villog. Köszönöm a segítségedet, elegem van belőle vissza viszem a boltba vacakoljanak vele ők is.
Köszönöm! -
toto6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16890 üzenetére
Reset volt már de semmi. Ezt a https t hogy kell használni? Azt nem tudom.
-
toto6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16887 üzenetére
WIFI vel rácsatlakoztam lehet pingelni a 192.168.1.10 IP-t a router szerint ő lenne az, a válasz 10 ezred mp TTL-128. Próbáltam belemenni az IP cím alapján de nem lehet.
-
toto6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16887 üzenetére
kipróbálom
-
toto6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16884 üzenetére
Most próbáltam de semmi, sehogy nem lehet bejutni bele, a pc nem tud IP címet beszerezni hiába állítottam be neki fix IP-t
-
toto6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16879 üzenetére
Ok próbálom, a PC részt kicsit bővebben? Win7 , Xp- s gép is van.
-
toto6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16864 üzenetére
Amit kaptam az használt volt, de közben vettem egy vadi újat az egyik pc boltban a XIII. kerben ami origi volt a boltban kérdeztem mit kell vele kezdeni, de csak néztek rám, mi a bajom. Tehát most 2 db van amit kaptam azt már reseteltem is de semmi,a másik amit vettem elvileg a gyári állapotában van, mindkettőnek ugyanaz a baja.
-
toto6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16838 üzenetére
Szia! Köszi a tanácsot, de ez sem jött be. A routerhez kötöttem UTP kábellel, és akkor meg csinálta a hálózatot, a router írta ugyanezt az IP címet az eszközről, 192.168.1.10; de nem lehet elérni akkor sem, próbáltam a gyári saját IP-j vel is de semmi... Ja a boltban meg csak néztek rám értelmesen, hogy mit is akakrok, miért akarok bemenni a menüjébe? Talán titkosítás vagy ilyesmi... Se egy leírás, semmi nincsen hozzá.
-
toto6
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, kaptam egy Tenda A3 típusú AP cuccot. Ha hozzákötöm a routeremhez akkor szépen csinál egy saját hálózatot, és rá lehet csatlakozni. Az alján van egy cím ami a sajátja lenne 192.168.0.254, elvileg itt lehetne a szoftverébe bejutni, de nem reagál rá. A honlapjukon megnéztem az összes lehetséges bekötést és konfig dolgot de sehova sem jutok vele. Ha valaki ismeri vagy netán már használt ilyen cuccot, kérem segítsen ebben. Köszi Totó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Star Trek
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest