- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
whYz
őstag
Meg mindig kellene segitseg QoS-el kapcsolatban.
Mi lenne az idealis beallitas CSGO-val kapcsolatban? Igazabol ha jol ertelmezem csak 2 class kell, egyik default, masik CSGO. CSGO class kap egy min 800kbps-t annak elegnek kell lennie. Mit csinalok rosszul? Egyaltalan nem kapja meg a minimumot.
-
whYz
őstag
Ezzel kapcsolatban tudna valaki segiteni?
Ha lekorlatozom a normal-t olyan 1500 korulire az egybol megoldja a problemamat, viszont az nem idealis allapot, mert az internet sebessege ingadozik(napkozben visszaugrik 50Mbitre) es a csgo se fut allandoan, igy kellene a maradek 500kbit is.
-
-
Mivel nem ismerem annyira az OpenWrt és DD-WRT vonalat, illetőleg a TP-LINK-et se, így nem tudok tutit mondani! Tomato-ban van ilyen funkció, ott meg tudok adni egy garantált minimumot, amit minden körülmények közt biztosít adott kliensnek, illetve egy maximumot is, amit semmiképpen sem léphet át! Ez pont az lenne, ami neked kell, dehát ugye Tomato, ami nem megy fel a TP-LINK-re!
-
-
-
Tomato nincs, mivel az csak és kizárólag BroadCom-os routereket támogat, a TP-LINK-ek döntő többségben (beleértve a WDR4300-at is) Atheros alapúak!
OpenWrt-t sokan jobban szeretik mint a DD-WRT-t, itt a fórumon is leginkább azt használják, főleg a vargalex buildet! Azt nem próbáltad még? Annak van talán a legnagyobb supportja itt a fórumon!
Bár a QoS elég kényes kérdés, nehéz igazán jól beállítani, nem alapfokú téma, az biztos! És ez firmware független! Tomato-ban van egy szép hosszú szabály lista "gyárilag" benne, bár én nem használom!
-
Javaslom próbáld meg Internet Explorer-ből! Néha előfordul, hogy egy-egy böngésző nem tetszik a routernek, bár ez inkább gyári szoftok alatt szokott előfordulni! Webrevert-et ezt használod?
Bocs, ha nagy hülyeséget kérdezek, de ugye a rar-ből kicsomagoltad?
Amúgy régen használtam már DD-WRT-t, és akkor is csak rövid ideig, én Tomato párti vagyok! De szerintem vannak leírások a neten elég sok felé DD-WRT-hez!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- PlayStation 5
- Légies iPhone halvány színei
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest