- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Fantomas80 #12500 üzenetére
Én a mai nap vittem vissza az extreme digitalba a 3 napja vásárolt ilyen routeremet.
Okok:
Wifi 56Mbps-nál nem tudott többet
Helyi háló nem ment 100Mbps felé
Napi legalább 3x megszakadt a wifi
Időnként csak félig hozta be az oldalakat és azt is csak lassan
mydlinkcloud-ot egyáltalán nem sikerült beüzemelnem
Az USB-re/ről mikor milyen kedve volt olyan sebességgel dolgozott. Volt, hogy az írás megállt 1600Kbps-nál és volt, hogy lehetett róla filmet nézni, de sokszor puffer gondokkal küzdött
Shareport mobile alkalmazás hihetetlen butaAmi tetszett benne:
Nekem minden USB-s eszközt felismert
Szép felületen online nézegethettem a routert (mydlink)
Email értesítés
Helyi hálón egyszerűen felmappolható win, android, ios alá(osx-em nincs, de gondolom ott is)
Szép forma (szubjektív)
Nem villog az arcomba mindenféle felesleges ledekkelEgy 5 éves d-link 624+-t szerettem volna lecserélni, azt is csak amiatt, mert napi 1-2 alkalommal eldobja a wifit.
Én is befrissítettem, de én nem találkoztam ilyen hibákkal, inkább jobb lett. Főleg a storage része.
-
válasz
Fantomas80 #12500 üzenetére
Szia!
Az igaz, hogy link ez is, meg az is, de én a TP-LINK-re írtam, hogy nem szeretem! A LAN oldali admin felület nem betöltődése ellen javaslom próbálj meg egy másik böngészőt is használni, vagy legalább egy cache ürítést a jelenlegiben! Ezen kívül, amint azt néhány hsz-el fentebb is látod, ott is segített a D-LINK routeren az egyedi DNS szerver beállítása, ami megoldhatja nálad is a "bizonyos oldalak nem töltődnek be" problémát!
-
krealon
veterán
válasz
Fantomas80 #12146 üzenetére
3 napon belul csak a hibas keszuleket cserelik.
8 napon belul akkor lehet elellni a vasarlastol, ha nem a boltban vetted meg az arut (internetes vasarlas).A DIR-645 egy kicsit mas osszeallitas, de a parametereiben ugyanugy SharePort szerepel es a manual szerint USB megosztas szempontjabol csak DLNA-val tud tobbet.
Manual:
ftp://ftp.dlink.com/Gateway/dir645/Manual/dir645_manual_100.zip -
krealon
veterán
válasz
Fantomas80 #12144 üzenetére
Egy kep tobbet mond ezer szonal.
Ugy irja:
HTTP STORAGE
Enable Web File AccessEbbol nekem az jon le, hogy csak HTTP vagy HTTPS protokolon elerheto a storage, Samba (Microsoft Network) eleresrol szo sincs.
A beallitasok alapjairol itt egy video.
http://www.youtube.com/watch?v=fNMbVX-9st4 -
krealon
veterán
válasz
Fantomas80 #12142 üzenetére
User Manual 53-as oldal
http://www.dlink.com/us/en/support/product/-/media/Consumer_Products/DIR/DIR%20636L/Manual/DIR636lManualUS.pdf"Storage
This page will allow you to access files from a USB external hard drive or thumb drive that is plugged into the router from your local network or from the Internet using either a web browser or an app for your smartphone or tablet. You can create users to be allowed to access these files."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest