- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
james008bond #6280 üzenetére
Az jó... Mármint a v3. Abban van 32 MB RAM, az elődeiben csak 16 MB. És ebben BroadCom Chipset van, ami szintén jó. Tomato egy alternatív Linux alapú firmware, én is annak egy változatát használom az ASUS RT-N16-on. Van online demo-ja, ha érdekel, ITT megtalálod (csak ez a demo már kicsit régi, mert jelenleg már az 1.28-nál tartanak). Igazából a Linksys gyári firmware-t nem nagyon ismerem, így nem tudom, hogy miben különbözik a Tomato.
Csak hát, USB nélkül nem fogsz tudni gép nélkül torrentezni...
-
válasz
james008bond #6278 üzenetére
Erről is ugyanott megtalálsz mindent... http://www.speedguide.net
Chipset: Broadcom4716A 300MHz
RAM: 32 Mb
Flash Memory: 4 MbDe mi érdekelne róla egyébként? Ja, és nem mindegy melyik... Mert ebből van több verzió is. Tomato például a v1 és a v3 verzión működik.
szerk.:
Mint írtam is, a gyári plusz funkciók semmit sem érnek, másrészt meg minden letölthető az asus weboldaláról. -
válasz
james008bond #6271 üzenetére
Szívesen!
-
válasz
james008bond #6269 üzenetére
Szia!
Információ?
Chipset: Ralink3052, 380MHz
RAM: 32 MB
Flash Memory: 4 MBBővebben ITT.
Sajnos a Ralink Chipset miatt, az ASUS routereken leginkább elterjedt Tomato, és OLEG firmware-ek nem támogatják. Legjobb tudomásom szerint az OpenWrt sem, de ebben nem vagyok teljesen biztos... Csak majdnem
Kizárásos alapon marad a DD-WRT! Nem tudom, hogy mennyire ismered, a többi custom firmware-hez hasonlóan ez is egy Linux alapú firmware, amire a WiKi szerint tudsz telepíteni különböző szoftvereket, többek közt rtorrent vagy transmission torrent klienst, de akár webszervert is. Nem tudom, hogy az N13-hoz gyárilag mit adnak, de amit az én eddigi routereimhez (WL-500G Premium v1 & v2, és a mostani RT-N16) adtak, az mind használhatatlan volt. Gondolom ez így van az RT-N13-al is, úgyhogy ha ilyen célra szeretnéd használni, akkor csak a moddolt firmware a járható út. Szerintem...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest