- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
gera021 #41701 üzenetére
Esetleg egy Facebook elérhetőségét adnal
Ahhoz kellene, hogy legyen FB account-om. Nincs szükségem ráAmikor 6ghz leugrott megy 5ghz ra
Ezt magyarázom már egy ideje, hogy nem megy (5GHz-re), ha a kliensen beállítod, hogy ne kapcsolódjon automatikusan. A kliens által megismertetett SSID-knél erre van lehetőség. Nálam - az általam használt AP-n - több SSID is definiálható, ezeket mind megismertettem a telefonommal. De nem kapcsolódik automatikusan mindre: [kép] -
Multibit
nagyúr
válasz
gera021 #41699 üzenetére
de a 5ghz és a 2.4ghz folyton van minden körülmények között
Nem fogom ésszel, hogy ez mit jelent. Fogalmazz világosan!
Ha jól sejtem, azon a konzumer routeren arra van lehetőség, hogy egy-egy SSID-t rendelj a különböző sávokhoz (6, 5, 2.4 GHz). Ha - ahogy írtam - az 5GHz és a 2.4GHz SSID-knél azt állítod be a kliensen (pl. telefonon), hogy ne kapcsolódjon automatikusan, akkor két eset lehetséges: vagy stabilan kapcsolódik mindig a 6 GHz-es SSID-re a kliens, vagy - stabilitás híján - eldobja a 6GHz-es kapcsolatot és ilyenkor nem áll át sehova. -
Multibit
nagyúr
válasz
gera021 #41697 üzenetére
Lehet, hogy azért vált a kliens, mert nem marad stabil a kapcsolat 6 GHz-en. Egyszerűen kiderítheted:
- kikapcsolod a band steering-et
- különböző nevet adsz az SSID-knek
- beállítod a kliensen, hogy csak a 6 GHz-es SSID-re kapcsolódjon automatikusan.
Ha eldobja a kapcsolatot, akkor az van, amit az első mondatomban írtam. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest