- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pana0017 #25756 üzenetére
szia,
nem kell a varázslós segéd, a router (firmware) verziójának függvényében a 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 címen próbáld elérni böngésző alól, amikor az eszköz és a munkaállomás lan portja megfelelő kábel útján kapcsolatban van.
a munkaállomáson automatikus legyen a hálózati beállítások észlelése, a routeren pedig ha olyan módosítás lett eszközölve, ami kihatással van a dhcp vagy kapcsolódó opció működésére, akkor mehet a reset és utána beállítani. -
-
atish15
aktív tag
válasz
pana0017 #25707 üzenetére
Én azt vettem észre hogy akkor jön elő a probléma. Hallottam már olyan esetekről hogy ha valamilyen típusú telefonnal csatlakoztál egy wifire ott megadta magát az egész és újraindítás után helyreállt. Nekem ha leggyakrabban a telefon használatkor jön elő és valamiért a laptopon lassul be. A jel is visszaesik majd megint teljes erősség de nem gyorsabb. A gépet újraindítom és helyre áll. Nem tudom mennyire ajánlják ezt a routertm nekem egy dlink dir600 volt előtte de ilyeneket nem csinált. Meg itthon a wifitől 2 méterre várni kell hogy elküldjön egy imasssage üzenetet az abszurd.
-
w333
félisten
válasz
pana0017 #25682 üzenetére
Az a 2-3e Ft árkülönbözet szerintem nem tétel mindenképp a WDR 4300 -t vedd meg, én is beleestem ebbe a hibába megvettem a 1043 V2.1 -t aztán gyorsan el is álltam a vásárlástól és megvettem a WDR 4300 -t, mindenképp sokkal jobb
Tessék itt írtam róluk : Link
(#25683) Intruder2k5
Bocsi
-
-
-
-
válasz
pana0017 #25666 üzenetére
Ha WDS-t szeretnél használni akkor ugyan olyan eszköz kell mint ami most van mert gyakorlati tapasztalat alapján csak a teljesen azonos hardver és szoftver verzió esetén működik megfelelő a WDS kapcsolat.
Sima repeater esetén mindegy mivel az elsődleges eszközön semmilyen beállítás kell, gyári firmware-rel repater képes router az Asus N12 D1 és TP-Link 743ND. -
-
-
-
Tosee
őstag
válasz
pana0017 #7318 üzenetére
Normál esetben ez úgy nézett volna ki, hogy modem (ethernet port) kábellel kapcsolódik a router (wan porjához) és a gépek vagy LAN 1-4 portokra kapcsolódnak vagy pedig wifi-n!
Tehát szerintem így kösd össze az modemet, routert, és a pc-t ha megoldható! Utána pedig állítsd be a routert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest