- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gatto_ #13126 üzenetére
Viszont, ha plusz csomagokat akarsz telepíteni rá, például scannerhez, akkor mindképpen fog kelleni valami háttértár is rá, legalább egy kis pendrive... Erre a célra már egy 128, vagy 256MB-os megteszi, de mivel ezen a routeren csak egy USB van, így ehhez HUB is kellene! Szóval ez a scanner móka itt nem is olyan egyszerű...
-
válasz
gatto_ #13124 üzenetére
Itt az oldalon a második hozzászólás...
http://users.atw.hu/asusrouterforum/index.php?topic=9.msg442#msg442
Tetszés szerint, amelyiket gondolod! Mondjuk én a Big-VPN-t javaslom inkább, mert az integrált transmission-t amúgy sem tartom sokra! Szerintem nem fogsz csalódni benne...
A sane server (szkennerhez) beüzemelése sem egy komoly dolog, de én még sosem próbáltam...
A két router HW ügyben tök egyforma...
-
válasz
gatto_ #13122 üzenetére
150 az nem sok... Ezek szerint vagy a timeout értéke nagyon magas, és ezáltal soká bontja az inaktív kapcsolatokat, vagy más forgalom is van közben a routeren!
Nem használok gyári fw-t... Körülbelül pár éve láttam a WL-500gP-n, sajnos fogalmam sincs! Talán firewall környékén?
-
válasz
gatto_ #13120 üzenetére
conntrack: table full, dropping packet.
Eszerint elérted a maximális kapcsolatszámot, ezért nem megy a böngésző! Megoldásként először is ne használj 1000 kapcsolatot a torrentkliensben, másodszor pedig beállíthatsz magasabb kapcsolatszámot a routerben, ha a gyári fw-ben van ilyen funkció! Ezt én nem tudom, mert sosem használtam... Tomato-ban tuti van! A routernek semmi baja sincs!
szerk.:
Egy nyitott kapcsolat az adatforgalom befejezését követően akár további percekig is élőnek számíthat, szintén beállítástól függően, de kétlem, hogy gyári fw-ben ilyen részletességgel lehetne állítani a dolgokat! Tomato-ban lehet...Na például erre jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest