- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Szia!
Nem tudom hova tenni a dolgot én sem. Nekem TL-WDR4300-al nem volt még személyes tapasztalatom, csak TL-WDR3600-zal, de mivel mindkettőben ugyanaz a 2,4 GHz-es Atheros wireless SoC teljesít szolgálatot, így nem kéne különbségnek lennie. Nekem mind TL-WR1043ND-vel, mind TL-WDR3600-zal notebook-on 4-es jelerősség, telefonon 2-es jelerősség szokott lenni úgy, hogy 2 db 10 cm-es beton fal, és 12 méter távolság van a router és az említett eszközök között.
Sajnálom, hogy nem tudok semmi javaslattal szolgálni.
-
-
-
Szia!
Az aktuális WiFi beállításokról kéne 1-1 screenshot (az advanced beállításokról is.)
Valamint ha panelban vagy társasházban laksz, akkor egy inSSider screenshot-ot is szívesen látnék.Jól sejtem, hogy az említett laptop 2,4 GHz-es WiFi-vel rendelkezik? Annak nagyjából annyit kell tudnia, mint amennyit írtál. Többet 5 GHz-es dual band WiFi adapterrel tudnál kihozni belőle.
Várom válaszod!
Üdv
-
Szia!
Nézted a környezetet inSSIDer-el? Ha még nem, akkor tedd meg, és szúrd be ide a képet...
Amúgy nem szeretem azt mondani, hogy én megmondtam, de én megmondtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest