- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Akkor a router nem osztja ki a címeket (DHCP ki van kapcsolva), ebben az esetben kézzel megadod a gép IP címe: 192.168.1.10, alhálózati maszk: 255.255.255.0, Így sem tudtad elérni a routert (192.168.1.1 a böngészőbe)?
(#1375) Dexar007: Hálózati kapcsolatok->Helyi kapcsolatra jobb klikk->Tulajdonságok->TCP/IP tulajdonságok ott értelemszerűen az első mezőben kell az utolsó számot megváltoztatni (ami ott szerepel szám, ahhoz adj hozzá pl. egyet). Ha ott nincs egy cím sem, akkor be kell mászni a router lelkébe és ott kell a PC fizikai címéhez egy, a PS3 által használt címtől eltérőt megadni.
-
bnss
veterán
-
tronic
tag
Hm. Akkor try ezt.
1 - routerről kábelek lehúz
2 - router reset
3 - csak egy gépet köss rá a routerre, wan-ban ne legyen kábel!
4 - a gépen ezt állítsd be
ip: 192.168.1.11
subnet: 255.255.255.0
gateway ill. dns most nem kell
5 - ping 192.168.1.1
6 - ha ok, akkor mehet az adminfelület http://192.168.1.1mit tapasztalsz?
-
tronic
tag
Hm.
Én még megpróbálkoznék a kihúz 220, majd vár 5 perces trükkel.
Hátha bejön.Anno volt kis gixi egy linksys AP-tal, sehogy sem tudtam elérni az admin felületet, még reset után sem. Mivel garis volt ezért visszaküldtem, 1 hétre rá jön vissza, mert a szervízben nem tudták reprodukálni a hibát. Lekopogom azóta is megy rendesen.
-
tronic
tag
Szia!
Alhálózati masz : 255.255.248.0
Alapértelmezett átjár: 80.99.7.254
DHCP kiszolgáló 213.46.246.109Az a furcsa, hogy egy ilyen címet maga a router szokott kapni, ergo a subnet mask is korrekt (tekintsünk el a szolgáltató hálózati struktúrájának ismerésétől, mert akkor valszeg tudnánk is értelmezni).
Mi történik, ha router nélkül csatlakozol?
-
bnss
veterán
A helyi kapcsolat TCP/IP beállításairól rakj fel vagy küldj priviben egy screenshotot. Az alhálózati maszkot írd át arra, amit mondtam és próbáld meg úgyis.
(#1336) shev7: érdekes amit mondtál, ez lehetséges? Azért kérdezem, mert ilyet még nem próbáltam/láttam. Megmagyarázni az igencsak cifra IP címeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest