Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Szia, hamarabb kapsz választ, ha az adott típusok topikjában teszed fel a kérdést. Próbálkozz inkább ott.
-
bobpapa
csendes tag
Érdeklődnék hogy ki tud segíteni. Van kettő, jelenleg használaton kívüli tabletem amit gondoltam a gyerekeimnek.
Samsung galaxy tab E 9.6 sm-t 560, ez az eszköz rootolva van és Viper Os-t sikerült rátenni, de én Lineage-t szerettem volna viszont mindíg elküld 7es hibakóddal. Pedíg a youtube tele van mit hogyan kell, de hiába csinálom ugyanazt akkor is 7 hibakód fogad amikor a rom-ot szeretném felhúzni rá.A másik egy Samsung galaxy tab 3 sm-t311 , ez is rootolva van erre viszont semmit nem tudtam eddig felhúzni. Lineage 14.1 láttam a youtube-on meg azt ajánlja a google is de 255 hibakód fogad mindíg amikor a rom-ot szeretném ráhúzni.
Aktív témák
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest