Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- iPhone topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
najo most idegeltek fel
cask a 2. pályán vagyok és itt nem megy már igazán, nincs elég pénzem értelmes vasutra de ami van arra sem ülnek fel nem tudok már kölcsönt felvenni, de akkor hogy mászak ki ebböl miért nem ülnek fel a játékokra? mitöl megy el a kedvük mind1ik ilyen buvalbsztt fejjel sétál pedig van minden theming kaja pia és van 2 tök jo vasut amit ráadásul nem én terveztem tehát nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
Üzleti előfizetők hirdetései
- DJI mini 3 drón display unit
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
cask a 2. pályán vagyok és itt nem megy már igazán, nincs elég pénzem értelmes vasutra de ami van arra sem ülnek fel nem tudok már kölcsönt felvenni, de akkor hogy mászak ki ebböl miért nem ülnek fel a játékokra? mitöl megy el a kedvük mind1ik ilyen buvalbsztt fejjel sétál pedig van minden theming kaja pia és van 2 tök jo vasut amit ráadásul nem én terveztem tehát nem értem