Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam az LX790 egy ehhez hasonló területet tart karban, annyi nehezítéssel hogy U betűhöz hasonlít a terület, azaz jobb oldalon is van egy felmenő szár, kb. 3m*5m, cca 200nm. Hibátlanul viszi, igaz eltököltem egy ideig mire tökéletes lett a határoló telepítése. Saját tapasztalat szerint kb. 2m a legszűkebb átjűró amivel még rendesen megbirkózik.
-
insight
aktív tag
az a helyzet, hogy elméletileg a fűnyíró szélességének a felével számolhatnál (és 10 cm-re ki lehet okoskodni azt), de a gyakorlati tapasztalat alapján a szegélynyíráskor is előfordul, hogy a fűnyíró egy pillanatra kiesik a ritmusból és nem a határolóvezetékkel párhuzamosan halad. Ez lehet egy apró talajegyenetlenség, megcsúszás, vagy vezetékgörbület miatt, és megpróbál azonnal korrigálni, de ha túl közel van a fal, akkor lehet, hogy elveszti a fonalat. Jártam így néhányszor, pár centivel beljebb raktam a vezetéket, a probléma megszűnt - így viszont szegélynyíró kell ahhoz a pici sávhoz.
Első hallásra gagyi, de a gyakorlatban kiváló megoldásnak bizonyult a műfűcsík, amit bedugtam a kerítés alá, úgy, hogy túllógjon és a fűnyírót még ne zavarja (amúgy sem zavarja a műfű). Ha van szegélykő, akkor az persze ugyanígy megoldja a problémát. -
insight
aktív tag
Bosch Indego-val meg tudtam oldani, hogy a kerítésig elmenjen, kb 20 centit hagyva a kerítés és a határolóvezeték között - pedig a gépkönyv ennél sokkal többet kér. Szerintem ez neked is működne a 10 centis szegélykőre rálógva.
A Smartmowing funkció megoldja helyetted, hogy nagy szárazság, nedves fű vagy eső esetén ne nyírjon, még nyomkodnod se kell. A mai árakkal nem vagyok tisztában, de meg vagyok elégedve a Bosch-sal, 3 éve nyírja a füvem zokszó nélkül. Amikor elakadt, az is az én hülyeségem miatt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest