- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
Én az első 40-es batch-ben voltam, azóta megint 40 volt a "raktárkészlet", abból is már csak 28db van. Nem kicsiben gurigálnak a számokkal, ennél fogva remélem, elsőként kapják majd meg a szállítmányt. Az angol Amazon oldalon van még fent, ott sem elérhető, ott Május eleje a D-day. Amíg máshol nem tűnik fel, addig bizakodom erősen.
-
fogtunder
nagyúr
azért, mert ők se tudják. eleve csúszás volt a komplett tengeri szállítmányozásban, amit hoztunk magunkkal tavalyról (kb 1,5-2 hét), most az Ever Given miatt erre rájön még 4-6 hét, amit majd talán fél év alatt ledolgoznak. ez egy elég komplex logisztikai probléma, mert az egész arra épül, hogy folyamatos árumozgás van, de most nem tudnak időben elindulni visszafelé a hajók, ami azt jelenti, hogy Kínában pár héten belül nem lesz üres konténer, amivel az új hajókat el tudják indítani. és még akkor is ott van az a faktor, hogy vagy várnak 3 hetet Sueznél, vagy többletköltségen majdnem ugyanennyit kerülnek Afrika körül. szerintem sok jóra ne számíts.
-
tannoyfan
tag
Tartok tőle, hogy nem ők tehetnek róla, a covid mindenhol meglassította a folyamatokat. Az Ever Given még tolt rajta egy kicsit, úgyhogy ez már a halmozott vis major esete. Mivel én mindenképpen az új szériát szeretném, és még a gyártó oldalára sem sikerült kirakni őket, várok türelemmel. Hideg még a talaj is, a francnak sincs kedve az 5 fokos földön négykézláb végigkúszni a kertet
. Április végére már sokkal jobb lesz hozzá az idő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged