Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple Watch
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
válasz
_Dumber_
üzenetére
Úgy látom van, aki nálam is komolyabban járja körül a témát
.
A szummát a mobilapp szolgáltatta, az nem is tud mást mutatni. Ugyanazokat az infókat használva, de napi bontásban, periodikusan ír az adatbázisba az IoT rendszer, így ott lényegesen pontosabb adatok vannak, amik kellően szűrhetőek, így részletesen is vissza tudom nézni. Az app a kezdetektől számolt, míg a napi mérések csak később indultak. Az aksi is edződött, néhány hét alatt érte el az állandó teljesítmény maximumot.
De szvsz kár ennyire belebonyolódni, a Worx aksija cserélhető, most már könnyen be is szerezhető, ha túldegradálódik, csere... Ugyanez igaz a késekre, van 3rd party jó áron, néhány hetente csere, gond letudva. Én minden héten slaggal megmostam az alvázat, talán kéthavonta jobban megtakarítottam, úgy vélem, ennyi neki elég, tette a dolgát gond néljkül. Az, hogy mennyi lesz a TCO, a mai világban már egyre kevésbé érdemes számolgatni sajna, semmi nem az örökkévalóságnak készül. Az osztrák robotok által adott 5 év gari nagyjából le kéne fedje a teljes élettartamát a doboznak, elégedett leszek, ha addig életben marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 26
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Futás, futópályák
- World of Warships
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.